Feil
  • Designmalen for denne visningen er ikke tilgjengelig. Kontakt en administrator av nettstedet.

Service på MC

Vi utfører service og tar oss av vedlikeholdet av din sykkel. Vi tar de fleste merker som f.eks Suzuki, Yamaha og Kawazaki. Vi utfører service på timebestilling, det vil si at du bestiller time, leverer sykkelen om morgenen den dagen du har fått time og sykkelen vil normal være klar kl 1700, samme dag.

Du får sykkelen utlevert med vårt eget serviceskjema ferdig utfylt, der vi går igjennom alt fra 7 til 27 punkter, avhenging av hvilken service som er utført.

Vi bruker kun originale deler, noe som gir en ekstra sikkerhet.

Vi har en av markedets mest moderne bremsebenk for bremsing av motorsykkel. Vi har også en RAM-AIR vifte som vi kan simulere fartsvind over 120 km/t, et "must" for og dyse/programmere motorsykler riktig, spesielt ved trimming. Bremsebenker er ikke lenger nå kun for å måle effekt og finne riktig dysing, men også et nødvendig verktøy for å kunne utføre feilsøking på dagens avanserte fuel-injection systemer.

Vi har også 30 års erfaring innen trimming, både gate og racing sykler, nasjonalt og internasjonalt! Vi utdanner oss hele tiden, for og kunne imøtekomme den raske utviklingen av motorsykkel teknologien. 

Vi vil også etter hvert bygge ut denne trimming-siden, med nyheter og kurver, så du kan selv lete opp din modell og se hva du kan gjøre for å få en litt sprekere sykkel! I mellomtiden og etterhvert som vi bygger ut denne siden, så kan du ringe oss for å høre om vi har noe spennende til din sykkel! 

Vi har også et nært samarbeid med Yoshimura Japan via Non Stop Trading A/S som gjør at vi kan være en av de første og beste på markedet innen MC tuning.